Lanceer je droomcarrière bij BlueGround.

Net van de schoolbanken en barstensvol enthousiasme, of specialist met jarenlange ervaring op de teller? Bij BlueGround zoeken we talent van alle leeftijden. Doe samen met ons ondernemingen groeien: ontdek onze carrièremogelijkheden!

Maak een vliegende start in een ambitieuze omgeving.

BlueGround is veel meer dan een boekhouder die de cijfertjes doet kloppen. Onze experts tillen ondernemingen naar een hoger niveau met gericht advies, sterke strategieën en gedegen research. Wil jij mee de bouwstenen leggen voor de bedrijven van morgen?

Ontdek alle jobs

Loop stage en doe massa’s ervaring op.

BlueGround is een broeihaard van talent. Wij waken erover dat ambitieuze studenten de kans krijgen om zich volledig te ontplooien. Bij ons maak je meteen deel uit van het team: dompel je onder in cijfers en groeiplannen, maak kennis met de ondernemers die ons land doen draaien en zet je kennis om in praktische oplossingen.

Sta je te popelen om elke dag iets nieuws te leren en je keihard in te zetten voor ondernemingen die willen groeien? Ben je klaar om stage te lopen op een plek die je helemaal klaarstoomt voor het werkveld? Stuur ons dan snel je stage-aanvraag door of spring eens binnen voor een gesprek.

 

Kom BlueGround versterken met jouw expertise.

“Elke dag de strategische lijnen uitzetten voor onze klanten is een dankbare, veelzijdige job. We leggen met een hecht team de basis voor de ondernemingen van morgen.”

Carine
-
Managing Partner

“Het is fijn dat we niet enkel werken voor gevestigde bedrijven, maar ook voor jonge mensen die een goed idee willen omzetten naar een bloeiende start-up. Wij zijn er om hen te gidsen.”

Niels
-
Senior Consultant

Ons team aan het woord.

Van de secretariaatsmedewerkers tot de senior consultants: bij BlueGround werken we allemaal samen aan een bloeiend bedrijf. Een hechte groep en vlotte samenwerkingen zijn nodig om onze klanten een onberispelijke service te bieden. Maak hier kennis met een aantal van je collega’s. Krijg je al goesting om voor ons te komen werken? Haast je dan snel naar ons carrièreoverzicht.

Check onze vacatures

Zet je in voor onze ambitieuze klanten.

Bij BlueGround zorgen we ervoor dat gepassioneerde ondernemers en veelbelovende bedrijven kunnen groeien met straf advies. Je werkt voor allerlei soorten firma's, zowel voor jonge start-ups als gevestigde bedrijven.

Ontdek alle jobs

Ontdek alle jobs

Vind je jouw profiel niet terug? Twijfel niet om spontaan te solliciteren!

Contacteer ons